Vintage and More

Lekker rondsnuffelen, op zoek naar snuisterijen, meubels of kleding, uw oude bruikbare spullen inleveren of laten ophalen, gezellig een kop koffie of theedrinken met een broodje of een stuk taart. Het kan allemaal bij Vintage and More…

 

Gewone winkel met bijzondere doelstellingen

Kringloopwinkel Vintage and More is een zelfstandige stichting waar mens en milieu centraal staan. Hiermee vervullen ze een belangrijke maatschappelijke rol. De opbrengsten van de winkelverkoop zorgen ervoor dat de doelstellingen op het gebied van mens en milieu behaald worden.

 

Vintage and More is dus volledig afhankelijk van mensen die goederen schenken en van de klanten die artikelen bij hen kopen. Op deze manier wordt er werkgelegenheid gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wordt de koopkracht voor de financieel zwaksten in de samenleving overeind gehouden. Daarbij wordt hergebruik bevordert en dat is goed voor het milieu.

 

Repair cafe

Vintage and More heeft als doel om zo efficiënt mogelijk goederen in te zamelen en te verwerken en daarbij zo min mogelijk restafval af te voeren. Een van de manieren om dat te doen is het Repair cafe. Want wat gerepareerd kan worden hoeft niet te worden weggegooid. Het Repair cafe is iedere tweede vijdag van de maand van 13.30 uur tot 16.30 uur bij Vintage and More.